schipdam-bv--651709a792190322d1606f6a801d3af4.png

Schipdam BV

OSW erkende auto inkoper in Almelo
Autobedrijf Schipdam BV is sinds 1992 gespecialiseerd in Ford onderhoud en reparatie met originele onderdelen, waarbij de prijzen voor onderhoud, reparatie en banden ca. 15% tot 30% lager zijn dan de kosten bij de officiële dealer.
Natuurlijk onderhouden en repareren wij alle andere merken ook tegen scherpe tarieven en met dezelfde persoonlijke service.

Tevens is per 2013 gestart met verkoop en reparatie van rijwielen onder de naam Fietscity Schipdam, waarbij de bekende merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Cortina, Qwic en Koga worden geleverd en onderhouden.
Dus zowel voor uw auto als (elektrische) fiets bent u bij Schipdam van harte welkom.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Schipdam BV

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Almelo? Schipdam BV is een OSW erkende auto opkoper in Almelo. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Schipdam BV zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Schipdam BV in Almelo brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)