scholten-nijmegen-b-v--bad4b651b47c2e75b3114d3de8e44fb3.png

Scholten Nijmegen B.V.

OSW erkende auto inkoper in Nijmegen
Toyota Scholten is gelegen aan de Hulzenseweg te Nijmegen. Onze locatie op industrieterrein "de Winkelsteeg" ligt zeer centraal ten opzichte van Nijmegen "oud", Nijmegen zuid, Wijchen en Beuningen.

Wij zijn sinds 1973 officieel Toyota dealer en daar zijn we trots op. Dit hebben we bereikt door onze klanten de beste service en kwaliteit te bieden.

Loop eens binnen om onze laatste nieuwe modellen te bewonderen; van zuinige en gunstig geprijsde Aygo's tot en met de Landcruiser V8. Daarnaast zijn er ook voor de zakelijke rijder een aantal interessante modellen, zoals de Prius, Prius Plugin, Prius Wagon, Avensis en de RAV4. Voor een proefrit of informatie kunt u terecht bij een van onze verkoopadviseurs.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 20:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:30
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Scholten Nijmegen B.V.

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Nijmegen? Scholten Nijmegen B.V. is een OSW erkende auto opkoper in Nijmegen. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Scholten Nijmegen B.V. zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Scholten Nijmegen B.V. in Nijmegen brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)