sels-autos-v-o-f--33d6d99084799ccc1df0d4b47d7470a3.png

Sels Auto's v.o.f.

OSW erkende auto inkoper in Alblasserdam
Het team van Autobedrijf Sels heeft samen meer dan 60 jaar ervaring. Een autobedrijf met vakkennis, en die met al haar diensten dicht bij haar klanten staat. Een hecht team dat haar klanten kent, adviseert en helpt, ongeacht het automerk. Dat is Autobedrijf Sels.

Autobedrijf Sels is naast een onafhankelijk universeel autobedrijf ook dé Volvo Specialist in de regio. In de werkplaats is alle benodigde apparatuur aanwezig voor het vakkundig onderhoud en reparatie aan alle andere automerken: de modernste uitleesapparatuur en speciale gereedschappen, maar ook toegang tot specifieke voertuig-informatie. Daarnaast adviseert Autobedrijf Sels bij de aankoop van uw nieuwe of gebruikte auto. Of zoekt voor u de auto die bij u past? Ook daarin adviseren wij graag.
Sterk in service, maar toch gewoon gebleven met gedegen vakkennis. Dát is Autobedrijf Sels in Alblasserdam.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 15:30
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Sels Auto's v.o.f.

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Alblasserdam? Sels Auto's v.o.f. is een OSW erkende auto opkoper in Alblasserdam. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Sels Auto's v.o.f. zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Sels Auto's v.o.f. in Alblasserdam brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)