sky-king-cars-0fdaccbfb928ef21093d073a1752ee97.png

Sky King Cars

OSW erkende auto inkoper in Neunen
Sky King Cars te Nuenen (nabij Eindhoven) heet u van harte welkom in de showroom met een compleet aanbod van mooie én betrouwbare occasions.
Met ruim 15 jaar in de autobranche staan wij bekend om onze hoge kwaliteit en service voor een betaalbare prijs.

Sky King Cars heeft continu een nieuwe voorraad van geheel betrouwbare occasions van alle merken in diverse prijsklassen.
Bekijk het actuele aanbod op de website of kom bij ons langs om onder het genot van een kop koffie de auto's op uw gemak te bekijken.

Het is tevens mogelijk om uw oude auto in te ruilen voor een nieuwe occasion. Staat de auto naar u wens er niet tussen? Dan kunnen wij geheel vrijblijvend voor u op zoek gaan naar de auto van uw smaak.

Bij Sky King Cars bent u ook aan het juiste adres voor onderhoud, APK en reparaties aan uw voertuig.
Bij noodzakelijke reparties kunt u vaak nog dezelfde dag bij ons terecht! U krijgt altijd vooraf opgave van de kosten om verassingen te voorkomen.

Wij werken uitsluiten met professionele, gediplomeerde automonteurs. Uw auto is bij Sky King Cars dus in zeer goede handen!

Wij zijn niet merk gericht, wij werken met alle merken!

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Op afspraak

Je auto verkopen aan Sky King Cars

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Neunen? Sky King Cars is een OSW erkende auto opkoper in Neunen. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Sky King Cars zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Sky King Cars in Neunen brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)