smit-autoparts-3b98b9ef26971b8992db913138f69936.png

Smit Autoparts

OSW erkende auto inkoper in Bergentheim
Smit Autoparts helpt u weer op weg! Of u nu op zoek bent naar een koplamp, voorbumper of motorkap: bij Smit Autoparts kunt u altijd terecht.

Smit Autoparts is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de autobranche.

Koopt u onderdelen bij ons dan wilt u natuurlijk ook dat dit goed is. Bij Smit Autoparts begrijpen we dat en geven wij u altijd garantie op wat u koopt. Mocht er een keer iets niet goed gaan dan komen we dat graag bij u omruilen binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.Mocht u vragen hebben of bent u hulp nodig bij uw bestelling neemt u dan gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag verder.

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 16:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Smit Autoparts

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Bergentheim? Smit Autoparts is een OSW erkende auto opkoper in Bergentheim. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Smit Autoparts zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Smit Autoparts in Bergentheim brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)