smits-autobedrijven-e53bf49e0d8fbd47497ce6a2731b8dfa.png

Smits Autobedrijven

OSW erkende auto inkoper in Bergambacht
Smits Auto's is een zogenaamd onafhankelijk autobedrijf, zodat wij alle merken optimaal kunnen bedienen en u van onafhankelijk advies kunnen voorzien.

Het ruim 30 jaar geleden opgerichte autobedrijf is een echt familiebedrijf.

Wij bieden al onze klanten de service en het comfort die van een kwaliteitsdealer mag worden verwacht. Ook voor het onderhoud tijdens de fabrieksgarantie kunt u bij ons terecht. Wij hebben een onderhoudsschema voor elk type auto en beschikken over dezelfde elektronische data als de merkdealer. Onze autotechnici zijn daarmee in staat alle merken te repareren en te onderhouden en ervoor te zorgen dat u zo long mogelijk van uw auto kunt genieten.

Met ons klantvoordeel-boekje wordt een bezoek aan onze werkplaats elk jaar voordeliger. Bij een onderhoudsbeurt neemt u dit boekje mee. Dan stempelen wij uw bon. Het jaar erop ontvangt u weer een stempel en bovendien meer korting! Uw trouw wordt door ons beloond, spaart u mee?

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Smits Autobedrijven

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Bergambacht ? Smits Autobedrijven is een OSW erkende auto opkoper in Bergambacht . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Smits Autobedrijven zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Smits Autobedrijven in Bergambacht brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)