snoek-motoren-8ea564cd51c0a7812b914602cd8079f4.png

Snoek Motoren

OSW erkende auto inkoper in Heerhugowaard
Wij zijn in 1969 begonnen met het verkopen en repareren van Honda's. Door ons al die tijd alleen op dit merk te richten, kunnen we inmiddels rustig zeggen dat we hierin gespecialiseerd zijn. Dit, en onze Noord-Hollandse nuchterheid, onderscheiden ons van andere motorzaken.

Wij hebben een ruime keuze in in zeer goede staat verkerende gebruikte en nieuwe Honda motorfietsen en motorscooters en bieden goed en eerlijk advies. Daarbij hebben wij vakbekwaam personeel en een goede werkplaats met een grote voorraad Honda onderdelen. Bij ons vind u tevens de nieuwste collectie motorkleding en helmen.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Snoek Motoren

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Heerhugowaard? Snoek Motoren is een OSW erkende auto opkoper in Heerhugowaard. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Snoek Motoren zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Snoek Motoren in Heerhugowaard brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)