snoeken-caravans-3be376a4b0e8e2b018dba7e3f24114fc.jpeg

Caravan discount

OSW erkende caravan/camper inkoper in TYNAARLO

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 10 van 14 beoordelingen


uit Lelystad op 26-10-2018
9
10
uit Sliedrecht op 16-04-2018
9
10
Van morgen is de caravan op gehaald bij de stalling volens afspraak die wat langer heeft geduurd dan de bedoeling was.De caravan stond in de stalling op een plaats die wat verder stond om op te halen.
Verder alles naar behoren op gelost zeker een aanrader!
uit Goirle op 10-03-2018
10
10
Caravan via OSW verkocht aan Caravan discount, Goede afspraken, netjes afgehandeld. Geld direct op de rekening.
Top!
uit doetinchem op 16-02-2018
10
10
super vlotte en betrouwbare afhandeling
uit Eindhoven op 13-02-2018
9
10
Duidelijk, komen afspraken na, vriendelijke behandeling en afhandeling.
uit Amersfoort op 12-02-2018
9
10
Ben zeer tevreden over afhandeling.
Bedrijf maakt zeer betrouwbare indruk, daarnaast financiële afspraken keurig nagekomen. Overnamebedrag stond op de dag dat de caravan werd opgehaald op de rekening.

Kan deze onderneming zeker aanbevelen.

uit Gieten op 02-02-2018
9
10
Prima geregeld.
uit BORNE op 29-01-2018
8
10
Was prettig zaken doen
Werd wel even gepingel maar daar zijn het handelaren voor.
uit Ouroux en morvan op 03-11-2017
9
10
wij werden op een plezierige wijze ontvangen .de gemaakte afspraken werden correct nagekomen. De betaling werd direct afgehandeld en het geldbedrag werd dezelfde dag op onze rekening bijgeschreven.

uit Gouda op 23-10-2017
9
10
Netjes, duidelijk. Vlotte afhandeling.

Je caravan verkopen aan Caravan discount

Wil je, je camper/caravan verkopen aan een RDW erkende camper/caravan inkoper in TYNAARLO? Caravan discount is een OSW erkende camper/caravan opkoper in TYNAARLO. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Caravan discount zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de camper/caravan worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de camper/caravan ook bij Caravan discount in TYNAARLO brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)