special-feeling-zeilvakanties-ccabcd0dcc299d8a49437ce3b33e2066.jpg

Special Feeling zeilvakanties

OSW erkende auto inkoper in

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 2 van 2 beoordelingen


uit Ermelo op 02-05-2016
9
10
Heerlijke Mei vakantie gehad. Zeiljachtje gehuurd vanuit CORFU en weer bij Special Feeling zeilvakanties. Goede service zowel van Special Feeling als van het plaatselijke kantoor. Weren door een vriendelijke taxi chauffeur van het vliegveld op gehaald en naar de boot gebracht. Daar werden we grondig ingecheckt en alles was prima in orde. Mooi zeiljacht en alles zag er goed uit. Lekker gezeild en mooie haventjes (zoals beschreven in het Boordboek van Special Feeling) bezocht. Kortom een geweldige vakantie en we gaan zeker van de zomer of in het najaar nog een keer en natuurlijk weer via Special Feeling zeilvakanties.
Zij doen het werk voor ons zodat alles prima geregeld is en wij van een onbezorgde en heerlijke vakantie kunnen genieten
uit Ermelo op 23-02-2016
8
10
Vorig jaar een zeiljacht gehuurd in Griekenland via Special Feeling zeilvakanties.
Goede service, snel antwoord en een duidelijke aanbieding (mooie prijs).
Zeiljacht was prima in orde en het plaatselijke kantoor deed z'n uiterste best om het ons naar de zin te maken.
Kortom een hele fijne vakantie mede dankzij Special Feeling.
Dit jaar weer :-)

Je auto verkopen aan Special Feeling zeilvakanties

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in ? Special Feeling zeilvakanties is een OSW erkende auto opkoper in . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Special Feeling zeilvakanties zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Special Feeling zeilvakanties in brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)