spo-auto-en-bandenservice-1ec6b2482045023e2ae99265fc7b08ca.png

spo auto en bandenservice

Bolderweg 44 (route)
Almere

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Over spo auto en bandenservice

De ruimtes waar wij uw banden en velgen in opslaan zijn donker, koel en droog. Dat zijn dé ideale omstandigheden voor de opslag van een autoband. Hierdoor blijven de banden en wielen ook in de periode dat zij niet gebruikt worden in topconditie. Natuurlijk zijn uw banden en velgen tijdens de opslag verzekerd tegen brand en diefstal.

Wij kunnen uw kromme velgen weer in orde maken met onze nieuwe velgen richtmachine. U kunt het complete wiel langs brengen, zodat wij de band zelf kunnen demonteren en na het richten terug plaatsen en het geheel balanceren. Wilt u liever de hele auto langs brengen dan is dat geen probleem, maar belt u dan even van te voren voor een afspraak.
Normaal gesproken is het richten van de velgen 1 tot 2 dagen werk. Indien anders, dan word er van te voren een duidelijke afspraak met u gemaakt.

Mocht de band kapot of versleten zijn en wilt u andere banden dan verzorgen wij dat ook.

Banden trimmen:
Banden en wielen worden geproduceerd met een bepaalde tolerantie. Hierdoor ontstaat na de montage een zekere hoogteslag in de band/velg combinatie. Door de afstelling van de auto zal dit tot gevolg hebben dat de banden gaan “cuppen”, hetgeen een oncomfortabel, lawaaierig gedrag tot gevolg zal hebben.

Wij maken gebruik van de nieuwste uitlijnapparatuur en uitlijnbrug. Deze is ook geschikt voor uitlijning van uw (verlengde) bus, camper of 4WD. Bij ons krijgt u altijd een uitlijnrapport mee.

Ook kunt terecht voor Airco Cleaning. Dat is een refreshing voor het verfrissen van u airco, wanneer die een muffe lucht geeft. Het reinigt de verdamper, verfrist de luchtkanalen en het hele interieur van uw wagen.

APK met of zonder afspraak en klaar terwijl u wacht:
Bij SPO Auto en Bandenservice kunt u zonder afspraak terecht voor de APK-Keuring van personenvoertuigen en lichte bedrijfswagens. Wilt u toch en afspraak maken bel of mail aub voor een afspraak.

Wanneer wij uw auto kunnen goedkeuren door het uitvoeren van een kleine reparatie (zoals het
afstellen van de koplampen of het vervangen van een lampje), dan voeren wij deze gratis voor uw uit.
Het enige waar wij een vergoeding voor vragen is het nieuwe lampje of ruitenwisser.

Een ster in uw voorruit ? Dat is vervelend.
Door onder andere temperatuurwisselingen kan een ster gemakkelijk een barst worden.
Dit brengt niet alleen extra kosten met zich mee, maar levert ook een reëel veiligheidsrisico op.
Bij SPO proberen we altijd eerst of we de voorruit kunnen repareren, vervangen kan altijd nog.Nog geen reviews