spo-auto-en-bandenservice-1ec6b2482045023e2ae99265fc7b08ca.png

spo auto en bandenservice

OSW erkende auto inkoper in Almere
De ruimtes waar wij uw banden en velgen in opslaan zijn donker, koel en droog. Dat zijn dé ideale omstandigheden voor de opslag van een autoband. Hierdoor blijven de banden en wielen ook in de periode dat zij niet gebruikt worden in topconditie. Natuurlijk zijn uw banden en velgen tijdens de opslag verzekerd tegen brand en diefstal.

Wij kunnen uw kromme velgen weer in orde maken met onze nieuwe velgen richtmachine. U kunt het complete wiel langs brengen, zodat wij de band zelf kunnen demonteren en na het richten terug plaatsen en het geheel balanceren. Wilt u liever de hele auto langs brengen dan is dat geen probleem, maar belt u dan even van te voren voor een afspraak.
Normaal gesproken is het richten van de velgen 1 tot 2 dagen werk. Indien anders, dan word er van te voren een duidelijke afspraak met u gemaakt.

Mocht de band kapot of versleten zijn en wilt u andere banden dan verzorgen wij dat ook.

Banden trimmen:
Banden en wielen worden geproduceerd met een bepaalde tolerantie. Hierdoor ontstaat na de montage een zekere hoogteslag in de band/velg combinatie. Door de afstelling van de auto zal dit tot gevolg hebben dat de banden gaan “cuppen”, hetgeen een oncomfortabel, lawaaierig gedrag tot gevolg zal hebben.

Wij maken gebruik van de nieuwste uitlijnapparatuur en uitlijnbrug. Deze is ook geschikt voor uitlijning van uw (verlengde) bus, camper of 4WD. Bij ons krijgt u altijd een uitlijnrapport mee.

Ook kunt terecht voor Airco Cleaning. Dat is een refreshing voor het verfrissen van u airco, wanneer die een muffe lucht geeft. Het reinigt de verdamper, verfrist de luchtkanalen en het hele interieur van uw wagen.

APK met of zonder afspraak en klaar terwijl u wacht:
Bij SPO Auto en Bandenservice kunt u zonder afspraak terecht voor de APK-Keuring van personenvoertuigen en lichte bedrijfswagens. Wilt u toch en afspraak maken bel of mail aub voor een afspraak.

Wanneer wij uw auto kunnen goedkeuren door het uitvoeren van een kleine reparatie (zoals het
afstellen van de koplampen of het vervangen van een lampje), dan voeren wij deze gratis voor uw uit.
Het enige waar wij een vergoeding voor vragen is het nieuwe lampje of ruitenwisser.

Een ster in uw voorruit ? Dat is vervelend.
Door onder andere temperatuurwisselingen kan een ster gemakkelijk een barst worden.
Dit brengt niet alleen extra kosten met zich mee, maar levert ook een reëel veiligheidsrisico op.
Bij SPO proberen we altijd eerst of we de voorruit kunnen repareren, vervangen kan altijd nog.

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan spo auto en bandenservice

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Almere? spo auto en bandenservice is een OSW erkende auto opkoper in Almere. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. spo auto en bandenservice zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij spo auto en bandenservice in Almere brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)