staten-autos-1c691c408f920ad111a554405d29e235.png

Staten auto's

OSW erkende auto inkoper in Hilversum
Autobedrijf Hilversum is een onderdeel van Staten Auto’s welke gevestigd is aan de Statenweg 1c te Hilversum. Deze autogarage is in de wijde omgeving van het Gooi een begrip vanwege het hoge aantal scherp geprijsde en kwalitatief goede occasions. Bent u op zoek naar een gebruikte auto dan moet u zeker even bij ons aanbod kijken. Wij hebben een groot en gevarieerd assortiment gebruikte auto’s in verschillende prijsklassen.

Wij zijn tevens een autogarage waar u voor onderhoud aan uw auto terecht kunt. Wij hebben zowel particulieren als gehele wagenparken van bedrijven in onderhoud. Onze deskundige monteurs zijn u graag van dienst en uiteraard tegen een schappelijke prijs. Bel gerust voor een vrijblijvende prijsopgaaf en wellicht mogen wij u snel als klant verwelkomen in onze garage.

U kunt gewoon langskomen, bel wel altijd even van tevoren zodat u zeker weet dat onze inkoper aanwezig is. De koffie staat klaar!

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Staten auto's

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Hilversum? Staten auto's is een OSW erkende auto opkoper in Hilversum. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Staten auto's zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Staten auto's in Hilversum brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)