stovius-auto-service-948606b073001572af40ea8a029b1727.png

Stovius Auto Service

OSW erkende auto inkoper in Nieuwerkerk a.d. IJssel
Alle soorten reparaties, onderhoud, storingsdiagnose, airconditioning, apk en schadeherstel aan alle automerken. Dat is waar Stovius Auto Service voor staat. U kunt bij ons dus terecht voor alles dat met uw auto te maken heeft.

U krijgt bij ons vooraf altijd te horen wat de te verwachten kosten zijn. U komt bij ons dus nooit voor verrassingen te staan. Ook gebeuren alle werkzaamheden uitsluitend volgens fabrieksspecificaties en krijgt u bij alle werkzaamheden Bovag garantie.

Er zijn nog weleens onduidelijkheden over de fabrieksgarantie op een nieuwe (lease)auto. Die willen we graag uit de wereld helpen. Koopt of onderhoudt u uw nieuwe auto bij een onafhankelijk autobedrijf, dan behoudt u gewoon de fabrieksgarantie. Dat geldt dus ook als de (lease)auto is gekocht bij een merkdealer en u het onderhoud door ons laat uitvoeren. Het is een misverstand dat u verplicht bent uw auto te laten onderhouden bij de dealer die hem heeft afgeleverd. Voor onderhoud met behoud van uw fabrieksgarantie bent u bij ons aan het juiste adres!

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
08:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Stovius Auto Service

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Nieuwerkerk a.d. IJssel? Stovius Auto Service is een OSW erkende auto opkoper in Nieuwerkerk a.d. IJssel. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Stovius Auto Service zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Stovius Auto Service in Nieuwerkerk a.d. IJssel brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)