stovius-auto-service-948606b073001572af40ea8a029b1727.png

Stovius Auto Service

OSW erkende auto inkoper in Nieuwerkerk a.d. IJssel

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 1 van 1 beoordelingen


uit Zevenhuizen op 27-07-2017
1
10
Vorig jaar augustus een auto hier gekocht. Auto zou volledig nagekeken worden en afgeleverd met nieuwe APK. Kreeg 6 maanden garantie wat ik heel netjes vond. In die 6 maanden toch nog een paar keer terug geweest. 2 keer zelfs voor het balanceren van de banden maar de auto bleef trillen. De afspraken die gemaakt waren werden maar moeilijk nagekomen. Afgesproken tijden is bij hem vaak lastig. Bereikbaarheid praten we maar niet over.
Nu een jaar later auto naar een andere garage voor de APK en de auto blijkt totaal niet veilig te zijn. 1 remleiding helemaal verrot, andere remleidingen ontzettend slecht, verschillende hoezen kapot, banden moeten ALWEER gebalanceerd worden, luchtfilter en brandstoffilter moeten vervangen worden en ga zo maar door. En dat al na nog geen 5000 km rijden. Mag blij zijn dat ik niet door de remmen heen getrapt heb want dan had ik een serieus probleem gehad. Ben hier ontzettend van geschrokken. Had al geen vertrouwen in deze garage nadat die ons probeerde op te lichten met de auto van me vriend maar dat het zo erg was had ik echt niet verwacht. Ik hoop dat mensen 2 keer gaan nadenken voordat ze zijn terrein opstappen want ik heb geen enkele garage zo slecht gezien als Stovius!!

Je auto verkopen aan Stovius Auto Service

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Nieuwerkerk a.d. IJssel? Stovius Auto Service is een OSW erkende auto opkoper in Nieuwerkerk a.d. IJssel. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Stovius Auto Service zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Stovius Auto Service in Nieuwerkerk a.d. IJssel brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)