d70d0ad7ba19410862c2a29f0ca28357aa9926f4.png

Sunshine Campers

OSW erkende auto inkoper in Elburg

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 3 van 3 beoordelingen


uit Putten op 02-07-2017
10
10
Wij hebben dit jaar voor de 2e keer een camper bij Sunshine Campers gekocht en alles positief. Ze maken je vertrouwen waar en zijn mijn vertrouwen waard. Als er maar iets is, wordt het direct gemaakt en onderdelen gelijk besteld. Daar is garantie nog garantie. En ook telefonisch wordt je gelijk geholpen. Ook al sta je in het buitenland.
uit Barneveld op 10-04-2017
10
10
Nu was de accu van de camper zelf stuk.
Een belletje erna toe en moest langs komen en er ging een nieuwe in.
Een hele goede service
uit BARNEVELD op 01-04-2017
10
10
Echt een hele goede service. Accu was slecht en er ging een nieuwe in. We wilden nog wat weten en kregen een hele goede uitleg. Nogmaals dank

Je auto verkopen aan Sunshine Campers

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Elburg? Sunshine Campers is een OSW erkende auto opkoper in Elburg. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Sunshine Campers zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Sunshine Campers in Elburg brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)