sv-autos-776117563e202a6093761df89e920d2d.png

SV Auto's

OSW erkende auto inkoper in Beetsterzwaag
Eigenaar van SVautos is de pas 24 jarige Sieger Venema, Sieger is op 22 jarige leeftijd SVautos begonnen in een prachtig pand aan de Hoofdstraat in het pittoreske dorp Beetsterzwaag.

De jonge ondernemer is een echte autofanaat. “Ik kon eerder automerken uitspreken dan dat ik heit of mem kon zeggen.” Na het behalen van zijn HAVO-diploma koos hij voor de IVA in Driebergen, het instituut voor autobranche en management. Hij werkte op de zaterdagen bij een universeel autobedrijf. Daar heeft Sieger veel geleerd. Sinds zijn achttiende handelt hij al in auto’s.

Toen hij de mogelijkheid kreeg om het prachtige pand in Beetsterzwaag te huren greep hij deze kans met beide handen aan. Na het maken van een ondernemingsplan en het bezoeken van de bank is SVautos per 1 februari 2013 een feit. In deze tijd leek dat een gewaagde stap. Sieger dacht daar anders over: “Ik denk dat het juist een goed moment is om te beginnen.

De concurrentie is door de crisis minder geworden en veel slechter zou het allemaal niet worden.” SVautos biedt vooral auto’s aan die net wat anders zijn dan bij andere bedrijven. De klant is bij Sieger in goede handen, met ongetemd enthousiasme is Sieger in en om de showroom te vinden. “Ik wil kwalitatief goede auto’s verkopen, ik ben er als klankbord voor de klant en ik beantwoord alle vragen met het belang van de klant op de eerste plaats.”

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan SV Auto's

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Beetsterzwaag? SV Auto's is een OSW erkende auto opkoper in Beetsterzwaag. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. SV Auto's zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij SV Auto's in Beetsterzwaag brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)