swinkels-motoren-6e35360ba18d5bd9018f0bed4f64a431.png

Swinkels Motoren

OSW erkende auto inkoper in Tilburg
Bij Swinkels Motoren kunt u al sinds 1993 terecht voor alle Japanse en Europese motormerken. Of het nu gaat om verkoop, onderhoud, reparatie of stalling van uw motor, Swinkels Motoren te Tilburg is het adres voor elke motorrijder.

Zo is er altijd een divers aanbod occasions in de showroom aanwezig. Ook is er een ruime collectie aan helmen, kleding en accessoires beschikbaar met merken zoals Büse, ROCC en Bel-Ray. Natuurlijk kunt u er ook terecht voor een vraag of het bestellen van onderdelen. Wij zullen altijd met u mee denken voor de juiste invulling van uw vragen en wensen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk onderhoud is. U kunt bij ons in de werkplaats terecht voor een deskundige aanpak door een gediplomeerd monteur. Tevens kunnen wij met onze TEXA-diagnose apparatuur de meest moderne motoren uitlezen.

Of het nu gaat om onderhoud, reparaties, schadeherstel, bandenwissel of de installatie van accessoires, uw motorfiets is bij ons in goede handen!Wij hopen u snel te zien bij Swinkels Motoren, de occasion specialist van Tilburg!

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Swinkels Motoren

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Tilburg? Swinkels Motoren is een OSW erkende auto opkoper in Tilburg. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Swinkels Motoren zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Swinkels Motoren in Tilburg brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)