teo-lamers-motorrijwielen-89358e21919ead2946cd4164b8a9cf5f.png

Teo Lamers Motorrijwielen

OSW erkende auto inkoper in Nijmegen
Sinds 1982 is TLM een fullservice motorbedrijf, gespecialiseerd in alles van en om het merk Moto Guzzi. TLM is ontstaan uit de pure passie voor dit mooie en fameuze merk.

De naamgever en oprichter, Teo Lamers, was in de jaren '70 zeer actief bezig met het rijden op en sleutelen aan de oude V7 modellen. Het sleutelen breidde zich van zijn eigen motoren uit naar die van vrienden en uiteindelijk ook tot het halen van de juiste onderdelen in Italië. Zo liep de hobby uit de hand en ontwikkelde Teo Lamers Motorrijwielen zich tot specialist op het gebied van Moto Guzzi. Naarmate de jaren vorderden en nieuwe modellen hun intrede deden, werd TLM actief in de racerij. De in de racerij opgedane technieken werden in de werkplaats overgenomen (bijvoorbeeld Twinspark montages) en op straatmotoren toegepast. De contacten met de fabriek laaiden op en de banden werden aangehaald..

Vanaf de beginjaren heeft TLM altijd zelfstandig naast de importeur geopereerd en was zij de spreekwoordelijke luis in pels. De nieuwe motoren werden parallel geïmporteerd en zelfstandig nagelopen en geserviced (soms zelfs helemaal opnieuw opgebouwd).

Toen in het begin van het nieuwe millennium de fabriek verder gemoderniseerd werd, werd het tijd om ook de banden met de fabriek te actualiseren. Sinds 2003 is TLM daarom ook te vinden in de officiële dealerlijsten van de fabriek.

Sinds het officiële dealerschap bewerkt TLM samen met de importeur(s) de Nederlandse markt. De digitale achteringangen van de fabriek staan tegenwoordig wagenwijd open. We hebben daarbij door onze historie vaak nog betere fabriekscontacten dan Europese importeurs en hebben de modernste gereedschappen en apparatuur in de werkplaats klaar staan .

Nu staan alle nieuwe en gebruikte modellen in de showroom en worden oldtimers volledig gerestaureerd in de werkplaats. De onderdelenvoorraden groeien nog steeds en er worden ook gebruikte onderdelen verkocht. De onderdelen en motorfietsen worden wereldwijd verzonden.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
08:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Teo Lamers Motorrijwielen

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Nijmegen ? Teo Lamers Motorrijwielen is een OSW erkende auto opkoper in Nijmegen . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Teo Lamers Motorrijwielen zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Teo Lamers Motorrijwielen in Nijmegen brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)