terlouw-autobedrijf-bv-0b1adc901b3a91a9c0709731c043b296.png

Terlouw Autobedrijf BV

Nijverheidstraat 7 (route)
Bergambacht

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Over Terlouw Autobedrijf BV

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto? Een adres waar u uw auto met een gerust hart kunt achterlaten voor een onderhoudsbeurt of reparatie, en waar u hoogstpersoonlijk nog door de eigenaar van het familiebedrijf wordt geholpen? Dan bent u bij Autobedrijf Terlouw Bergambacht aan het juiste adres!
Autobedrijf Terlouw Bergambacht is Fiat-dealer, Fiat Professional-dealer, Opel personen- en bedrijfswagen dealer voor Bergambacht, Schoonhoven, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek en omstreken. Al tientallen jaren mogen wij deze mooie merken vertegenwoordigen en helpen wij u graag bij aanschaf van een nieuwe Fiat of Opel personenauto of bedrijfswagen.
In onze showroom presenteren wij altijd de nieuwste modellen en voorzien wij u graag van alle informatie over de auto die bij u past.
Wij adviseren u ook bij aanschaf van een gebruikte auto en kunnen altijd uit voorraad leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen.
Staat de gewenste auto niet in onze voorraad? Dan zoeken wij hem graag voor u op. Aan de hand van uw specifieke wensen plaatsen wij een zoekopdracht en vinden wij altijd de auto die bij u past. Wij kopen de auto in bij één van onze collega dealers en nemen zelfs de garantie over. Hierdoor kunt u voor service altijd bij ons terecht en komt u nooit voor verrassingen te staan.

In onze professionele werkplaats kunt u terecht voor onderhoud of reparatie van uw auto. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Schadegarant, waardoor wij u altijd vakkundig en snel kunnen helpen indien uw auto schade heeft opgelopen. Tijdelijk geen vervoer? Wij bieden u altijd een vervangende auto aan waardoor u uw reis weer kunt vervolgen.

Dankzij ons Fiat Professional dealerschap kunnen wij ook het onderhoud en reparatie verzorgen van uw Fiat Camper. De meeste campers worden namelijk voorzien van een onderstel, motor en cabine van de Fiat Ducato. En bent u lid van de Nederlandse Kamperclub (NKC), dan hebben wij een speciaal aanbod voor u!

En dankzij ons Opel Bedrijfswagen dealerschap hebben wij alle kennis in huis om u of uw bedrijf een passende mobiliteitsoplossing te bieden. Wij kunnen u helpen uw wagenpark zo optimaal mogelijk in te richten tegen zo laag mogelijke kosten. Onze bedrijfswagenverkoper komt graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek.


Nog geen reviews