the-carmaker-f21d74db872990a7a6b489a06f7f4551.png

The Carmaker

OSW erkende auto inkoper in Maasbracht
The Carmaker is een jong en dynamisch bedrijf dat is voortgekomen vanuit een passie voor auto’s, in de breedste zin van het woord. Na vele jaren voor diverse garage bedrijven gewerkt te hebben, heb ik eindelijk de stap genomen om als zelfstandige verder te gaan.
Sinds 1 maart 2010 heb ik mijn bedrijf gevestigd midden in het centrum van Maasbracht. Hier voeren wij reparaties en onderhoud uit aan alle soorten en merken auto’s. Of het nu gaat om een Audi of een Zastava, u kunt bij ons altijd terecht.

Waar wij ons in onderscheiden van de andere garagebedrijven is dat wij werken aan auto’s van alle bouwjaren. Of u nu een auto heeft van 3 jaar oud of een auto van 100 jaar oud; het maakt ons niets uit.

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
08:30 - 14:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan The Carmaker

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Maasbracht? The Carmaker is een OSW erkende auto opkoper in Maasbracht. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. The Carmaker zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij The Carmaker in Maasbracht brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)