toyota-morrenhof-760052208974c10b495b46a94a460389.jpg

Toyota Morrenhof

OSW erkende auto inkoper in Raalte
Autobedrijf Morrenhof is al bijna 40 jaar een begrip in Salland. Wij zijn een familiebedrijf dat gevestigd is in Raalte en Deventer. Wij zijn al bijna 40 jaar Toyota dealer en daardoor één van de eerste Toyota dealers in Nederland.
Morrenhof is een (pro) actief en modern automobielbedrijf, dat zich onderscheidt door een sterke focus op de mens achter de klant, waarbij de kwaliteit van de producten en diensten centraal staan. Wij hebben als doel een prettige sfeer om in te kunnen werken en onze klanten te ontvangen in een goed renderend bedrijf, waarin naast klantentevredenheid ook duurzaamheid centraal staat.
Ons bedrijf onderscheidt zich door de hoge klanttevredenheid. Wij proberen voor elke klant een passende oplossing te vinden. Dit doen wij samen met een positief team, dat bestaat uit betrokken medewerkers die hun vak uitstekend beheersen.
Wij vinden het belangrijk dat wij hoge kwaliteit leveren met onze producten en diensten. Duurzaamheid door efficiënt werken staat bij ons centraal. Onze kwaliteit kunnen wij waarmaken door onze jarenlange ervaring en onze gemotiveerde mensen.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Toyota Morrenhof

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Raalte? Toyota Morrenhof is een OSW erkende auto opkoper in Raalte. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Toyota Morrenhof zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Toyota Morrenhof in Raalte brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)