uwvoertuig-nl-92f876406dd066a2eec59ad3aa6feb9c.jpg

uwvoertuig nl

OSW erkende motor inkoper in Andelst
In en verkoop van voer- en vaartuigen.
Uwvoertuig.nl is geboren uit jarenlange ervaring in de automotive sector.

Frits Maeijer begon op zijn 15e in de autobranche als automonteur. Na bij diverse merken te hebben gewerkt groeide hij in de functie van chef werkplaats, tot uiteindelijk aftersales manager. Na al deze ervaring te hebben opgedaan en veel te hebben geleerd van de automotive branche wilde hij zijn passie in een mooi bedrijf stoppen. Dit bedrijf werd uwvoertuig.nl. Door samenwerking met diverse partijen in de voertuigen branche kunnen we als uwvoertuig.nl onze droom verwezenlijken. In- en verkoop van uw voertuig, voor alle vragen rondom uw voertuig...kunt u bij ons terecht!

Service en passie zijn onze sleutelwoorden. Niet alleen in tijden van crisis kun je toegevoegde waarde bieden met service. Service is bij uwvoertuig.nl van groot belang.

Graag verwelkomen wij u in Andelst.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je motor verkopen aan uwvoertuig nl

Wil je, je motor verkopen aan een RDW erkende motor inkoper in Andelst? uwvoertuig nl is een OSW erkende motor opkoper in Andelst. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. uwvoertuig nl zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de motor worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de motor ook bij uwvoertuig nl in Andelst brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)