v-o-f-autobedrijf-r-kroes--d44b39e05215dec55fd33e1edb71a790.png

V.O.F. Autobedrijf R. Kroes

OSW erkende auto inkoper in IJLST
Autobedrijf R. Kroes uit IJlst is al sinds 1981 het universele BOVAG aangesloten familiebedrijf. Het adres in IJlst en omstreken voor APK en onderhoud aan uw auto.
Als onafhankelijk BOVAG autobedrijf kunt u rekenen op professionele en vakkundig reparatie. U kunt bij ons terecht met elk merk en type auto!

Op alle reparaties heeft u ook nog eens 3 maanden garantie, en daarbij kunt u bij ons kiezen voor GRATIS vervangend vervoer!

Autobedrijf R. Kroes is door de BOVAG gecertificeerd als Lease Service Center en is er dus naast de particulier ook voor de zakelijke rijder! Wij bieden u passend vervangend vervoer en/of haal- en brengservice. Dit alles met behoud van de fabrieksgarantie!

Voor maximale zekerheid zijn wij er ook voor Pechhulp en uw Autoverzekering. (Vraag gerust naar een vrijblijvende offerte)

Uw nieuwe auto of uw oldtimer. Iedereen is al jaar welkom bij Autobedrijf R. Kroes.

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan V.O.F. Autobedrijf R. Kroes

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in IJLST? V.O.F. Autobedrijf R. Kroes is een OSW erkende auto opkoper in IJLST. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. V.O.F. Autobedrijf R. Kroes zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij V.O.F. Autobedrijf R. Kroes in IJLST brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)