vakgarage-henk-jonker-07631d64342f8d27ad34e1cea3686cef.png

Vakgarage Henk Jonker

OSW erkende auto inkoper in Warmenhuizen
Vakgarage Henk Jonker is al meer dan 25 jaar een begrip in Warmenhuizen en omgeving. Er heerst een prettige, persoonlijke sfeer waar het contact met de klant centraal staat.
Doordat Vakgarage Henk Jonker is aangesloten bij Vakgarage, Bovag en Focwa heeft u de zekerheid van kwaliteit en service.

Vakgarage Henk Jonker is een merkonafhankelijk autobedrijf, dat betekent dat wij een full-service aanbod aan alle gangbare automerken kunnen aanbieden.

Onze werkplaats is voorzien van de meest innovatieve apparatuur welke denkbaar is voor reparatie en onderhoud van uw auto maar ook voor autoschadeherstel. Naast de reparatiewerkplaats hebben wij een eigen schadewerkplaats. De schade regeling wordt van A tot Z voor u afgewikkeld met de verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon. Dekt uw verzekering de schade niet of wilt u uw no-claim intact houden, dan kunt u ook bij ons terecht.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Vakgarage Henk Jonker

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Warmenhuizen? Vakgarage Henk Jonker is een OSW erkende auto opkoper in Warmenhuizen. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Vakgarage Henk Jonker zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Vakgarage Henk Jonker in Warmenhuizen brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)