vakgarage-herman-dekkers-e38a0ab04b5a187ada20b371bc5e831b.png

Vakgarage Herman Dekkers

OSW erkende auto inkoper in Hoek van Holland
Welkom op de website van Vakgarage Herman Dekkers

In 1984 zijn wij gestart als Subaru specialist. Inmiddels 30 jaar na onze start is één ding wel duidelijk: klanten komen niet alleen terug omdat wij prima auto's verkopen. Het persoonlijke contact, de sfeer en ons enorme enthousiasme voor alles dat wielen heeft, maakt het voor de klanten extra plezierig om bij ons te komen.

Wij zijn aangesloten bij de Vakgarage formule. Sinds 1991 is Vakgarage het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 200 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben de kennis in huis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 18:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Vakgarage Herman Dekkers

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Hoek van Holland? Vakgarage Herman Dekkers is een OSW erkende auto opkoper in Hoek van Holland. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Vakgarage Herman Dekkers zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Vakgarage Herman Dekkers in Hoek van Holland brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)