autobedrijfmaashorst-a17b942b1caf5148f6ca4b690bf5b3b2.png

Vakgarage Maashorst

Sint Jansstraat 32 (route)
Horst

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 12:30
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Over Vakgarage Maashorst

Vakgarage Maashorst is een merkonafhankelijke kwaliteitsgarage die deel uitmaakt van de landelijke Vakgarage organisatie; de enige onafhankelijke franchiseformule voor de particuliere- en zakelijke markt.

Vakgarage Maashorst biedt een breed scala aan producten en diensten. Naast het onderhouden en repareren van alle voorkomende automerken verzorgen wij ook uw APK-keuring. In onze ruime werkplaats kunnen wij het complete onderhoud aan uw auto-en lichte bedrijfswagen verrichten. In onze moderne werkplaats kunnen wij alle reparaties aan elk merk auto uitvoeren. Ook voor elektrische storingen hebben wij de kennis in huis en beschikken over de juiste diagnose-apparatuur om uw auto weer in topconditie te brengen. Uw auto wordt door ons eerst volledig gecontroleerd op eventuele mankementen. Vervolgens krijgt u een opgave van wat er aan u auto gerepareerd moet worden, inclusief een prijsopgave van de reparatiewerkzaamheden. Tijdens de reparatie of onderhoudsbeurt van uw auto kunt u beschikken over een leenauto (maximaal 50 km per dag, daarboven een toeslag per gereden km).

Ook voor een nieuwe set banden of een nieuwe trekhaak bent u bij Vakgarage Maashorst aan het juiste adres.

Een sterk punt van ons bedrijf is dat wij flexibel zijn in het inpassen van eventuele extra reparaties bij een onderhoudsbeurt of APK-keuring. Dus zonder dat u hiervoor een nieuwe afspraak hoeft te maken.

U hoeft niet meer naar het postkantoor! Vanaf heden kunt u ook bij ons uw gekochte auto overschrijven. Vanaf nu zijn wij een officieel kentekenloket.

Nog geen reviews