autobedrijfmaashorst-a17b942b1caf5148f6ca4b690bf5b3b2.png

Vakgarage Maashorst

OSW erkende auto inkoper in Horst
Vakgarage Maashorst is een merkonafhankelijke kwaliteitsgarage die deel uitmaakt van de landelijke Vakgarage organisatie; de enige onafhankelijke franchiseformule voor de particuliere- en zakelijke markt.

Vakgarage Maashorst biedt een breed scala aan producten en diensten. Naast het onderhouden en repareren van alle voorkomende automerken verzorgen wij ook uw APK-keuring. In onze ruime werkplaats kunnen wij het complete onderhoud aan uw auto-en lichte bedrijfswagen verrichten. In onze moderne werkplaats kunnen wij alle reparaties aan elk merk auto uitvoeren. Ook voor elektrische storingen hebben wij de kennis in huis en beschikken over de juiste diagnose-apparatuur om uw auto weer in topconditie te brengen. Uw auto wordt door ons eerst volledig gecontroleerd op eventuele mankementen. Vervolgens krijgt u een opgave van wat er aan u auto gerepareerd moet worden, inclusief een prijsopgave van de reparatiewerkzaamheden. Tijdens de reparatie of onderhoudsbeurt van uw auto kunt u beschikken over een leenauto (maximaal 50 km per dag, daarboven een toeslag per gereden km).

Ook voor een nieuwe set banden of een nieuwe trekhaak bent u bij Vakgarage Maashorst aan het juiste adres.

Een sterk punt van ons bedrijf is dat wij flexibel zijn in het inpassen van eventuele extra reparaties bij een onderhoudsbeurt of APK-keuring. Dus zonder dat u hiervoor een nieuwe afspraak hoeft te maken.

U hoeft niet meer naar het postkantoor! Vanaf heden kunt u ook bij ons uw gekochte auto overschrijven. Vanaf nu zijn wij een officieel kentekenloket.Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 12:30
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Vakgarage Maashorst

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Horst? Vakgarage Maashorst is een OSW erkende auto opkoper in Horst. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Vakgarage Maashorst zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Vakgarage Maashorst in Horst brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)