vof-van-boven-erica-fa2210e3ca4fb213f23cfe9027001ba3.png

vof van Boven Erica

OSW erkende auto inkoper in Erica
Autobedrijf van Boven Erica is een universele garage die al ruim 65 jaar gevestigd is in Erica. Bij ons kunt u terecht kunt voor onderhoud en verkoop van alle automerken. Wij leveren zowel nieuwe auto's als occasions.

Ons autobedrijf is aangesloten bij AutoFirst. We zijn lid van de BOVAG en de Nationale Autopas. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van Mitsubishi auto's. Na een dealerschap van ongeveer 25 jaar hebben wij genoeg kennis, ervaring en apparatuur van dit merk in huis om ons dè Mitsubishi specialist te kunnen noemen.

De koffie staat altijd voor u klaar!

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 20:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan vof van Boven Erica

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Erica ? vof van Boven Erica is een OSW erkende auto opkoper in Erica . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. vof van Boven Erica zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij vof van Boven Erica in Erica brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)