van-den-born-autos-3aff07cf05c5d85009f530314bf4b4fc.png

Van den Born Auto's

OSW erkende auto inkoper in Den Helder
Van den Born Auto's in Den Helder

Wij willen u op deze manier graag een goede indruk geven over hoe wij te werk gaan.

Elke auto die wij verkopen wordt eerst APK gekeurd en technisch nagekeken. Na de eventuele reparaties wordt er nog een keer uitgebreid proef gereden om te controleren of de auto echt perfect rijdt.

Dan wordt het cosmetische deel aangepakt. Zowel van binnen als van buiten wordt de auto weer tip top in conditie gebracht. Pas als dit allemaal is gedaan is de auto klaar voor de verkoop. Dan worden de foto‘s gemaakt en wordt de auto op het internet aangeboden. Dit houdt in dat de auto dan helemaal klaar is en als de auto u bevalt u de auto dus meteen mee kan nemen (geen lange wachttijden om de auto afleveringsklaar te maken)! Dit houdt ook in dat er achteraf voor ons geen kosten aan de auto gemaakt hoeven te worden, dus voor u GEEN AFLEVERINGSKOSTEN. Wij ruilen graag uw huidige auto in ongeacht: bouwjaar, kilometerstand, schade en wel of geen APK.

Onze passie voor auto’s, onze marktkennis en technische deskundigheid, die wij hebben vergaard in de loop der jaren stellen ons in staat om u op professionele wijze van dienst te zijn.
Wij zijn gespecialiseerd in de occasions tot € 10.000,-. Door onze kosten zo laag mogelijk te houden kunnen wij onze occasions voor zeer scherpe prijzen aanbieden. Voordat u van plan bent om een van onze occasions te komen bezichtigen is het verstandig om eerst even een afspraak te maken, dit om teleurstellingen te voorkomen.

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Van den Born Auto's

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Den Helder? Van den Born Auto's is een OSW erkende auto opkoper in Den Helder. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Van den Born Auto's zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Van den Born Auto's in Den Helder brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)