van-den-born-autos-3aff07cf05c5d85009f530314bf4b4fc.png

Van den Born Auto's

Bedrijfsweg 1 (route)
Den Helder

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 16:00
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Over Van den Born Auto's

Van den Born Auto's in Den Helder

Wij willen u op deze manier graag een goede indruk geven over hoe wij te werk gaan.

Elke auto die wij verkopen wordt eerst APK gekeurd en technisch nagekeken. Na de eventuele reparaties wordt er nog een keer uitgebreid proef gereden om te controleren of de auto echt perfect rijdt.

Dan wordt het cosmetische deel aangepakt. Zowel van binnen als van buiten wordt de auto weer tip top in conditie gebracht. Pas als dit allemaal is gedaan is de auto klaar voor de verkoop. Dan worden de foto‘s gemaakt en wordt de auto op het internet aangeboden. Dit houdt in dat de auto dan helemaal klaar is en als de auto u bevalt u de auto dus meteen mee kan nemen (geen lange wachttijden om de auto afleveringsklaar te maken)! Dit houdt ook in dat er achteraf voor ons geen kosten aan de auto gemaakt hoeven te worden, dus voor u GEEN AFLEVERINGSKOSTEN. Wij ruilen graag uw huidige auto in ongeacht: bouwjaar, kilometerstand, schade en wel of geen APK.

Onze passie voor auto’s, onze marktkennis en technische deskundigheid, die wij hebben vergaard in de loop der jaren stellen ons in staat om u op professionele wijze van dienst te zijn.
Wij zijn gespecialiseerd in de occasions tot € 10.000,-. Door onze kosten zo laag mogelijk te houden kunnen wij onze occasions voor zeer scherpe prijzen aanbieden. Voordat u van plan bent om een van onze occasions te komen bezichtigen is het verstandig om eerst even een afspraak te maken, dit om teleurstellingen te voorkomen.


Nog geen reviews