van-den-brink-automotive--69df066ced6ad6d6133671ba1c79139e.png

Van den Brink Automotive

OSW erkende auto inkoper in Haarlem
Van den Brink Automotive is een jong dynamisch bedrijf dat met de tijd meegroeit. Na begonnen te zijn met de in- en verkoop van occasions, zijn wij ons verder gaan specialiseren in het importeren van occassions in bijna alle klassen.

Desgewenst kunt u als klant ook een zoekopdracht bij ons uitzetten. Laat u vrijblijvend informeren wat voor een voordeel er voor u inzit. Het voordeel kan al snel oplopen tot zelfs duizenden euro’s!

Van Den Brink Automotive is een bedrijf dat continue met de marktbehoefte meegroeit, maar waar vooral de klant centraal staat.

Graag tot ziens!

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:30
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Van den Brink Automotive

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Haarlem? Van den Brink Automotive is een OSW erkende auto opkoper in Haarlem. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Van den Brink Automotive zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Van den Brink Automotive in Haarlem brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)