van-der-molen-occasions-9efcb75a5a60fa2dcf786ebab64c82e3.png

Van der Molen Occasions

OSW erkende auto inkoper in Lelystad
Robert-Jan van der Molen is al jarenlang actief in de autobranche. Na jarenlange ervaring bij merkdealers is Robert-Jan in 2015 voor zichzelf begonnen.
Van der Molen occasions is een jong en dynamisch bedrijf dat zich toelegt op de in- en verkoop van gebruikte auto's. Dankzij ons ruime netwerk van taxatie systemen en dealers kunnen wij onze auto's scherp geprijsd aanbieden. Al onze voertuigen worden bij binnenkomst gecontroleerd, daarnaast wordt de kilometerstand gegarandeerd door middel van het RDW tellerrapport.

Het kan zijn dat u op zoek bent naar een specifiek merk en/of model. Door de uitgebreide contacten en een ruime kennis van de markt zijn wij altijd in staat de auto te vinden die u zoekt. Neem daar geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bij interesse in onze occasions adviseren wij u telefonisch contact op te nemen omdat wij vaak onderweg zijn om nieuwe auto's in te kopen.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Van der Molen Occasions

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Lelystad? Van der Molen Occasions is een OSW erkende auto opkoper in Lelystad. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Van der Molen Occasions zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Van der Molen Occasions in Lelystad brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)