d6e7863bb7ca256a2032e6ac7d1be152ff9a0975.png

AD Autobedrijf A. v/d Vleuten B.V.

OSW erkende auto inkoper in waspik
AD Autobedrijf Van der Vleuten is een universeel autobedrijf gevestigd in Waspik. Wij repareren, onderhouden én verkopen alle automerken (gebruikt of nieuw). Tevens zijn wij aangesloten bij brancheorganisatie en kwaliteitskeurmerk BOVAG, hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit en garantie op reparaties en auto aankopen. Ons bedrijf hanteert een 24-uursservice waardoor we u als klant de mogelijkheid bieden om uw auto voor, of na, openingstijden te brengen of te halen. Indien u interesse heeft in één van onze occasions dan bieden wij altijd de mogelijkheid om een proefrit te maken.

Openingstijden

Maandag
08:30 - 00:00
Dinsdag
8:30 - 17:30
Woensdag
8:30 - 17:30
Donderdag
8:30 - 17:30
Vrijdag
8:30 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan AD Autobedrijf A. v/d Vleuten B.V.

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in waspik? AD Autobedrijf A. v/d Vleuten B.V. is een OSW erkende auto opkoper in waspik. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. AD Autobedrijf A. v/d Vleuten B.V. zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij AD Autobedrijf A. v/d Vleuten B.V. in waspik brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)