van-heel-autos--412ccadb7d49d2505fdb4bc23e2e7f77.png

van Heel auto's

OSW erkende auto inkoper in Nieuwkruijk

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 4 van 4 beoordelingen


uit Etten-Leur op 28-08-2017
1
10
Vorig jaar een auto gekocht bij van heel auto's.
Veel gladde praatjes en beloftes maar uiteindelijk bleken er meerdere dingen niet te kloppen en werden er afspraken niet na geleefd.
Het motortje van de achterruit wisser zou na geleverd worden maar dat is nooit gebeurd. Elke keer als ik er over belde was er een smoes over dat die nog niet binnen was of ergens anders lag.
Ook is mijn auto waarschijnlijk terug gedraaid en was de velg van mijn reserve band 5mm te klein waardoor ik er niks aan had toen ik met een lekke band stond.
Mijn auto is ingevoerd en heeft een zware aanrijding gehad voordat dat is gebeurd. De onderkant van mijn auto bleek verbogen te zijn en slecht opgelapt.
Als je hier naar vraagt dan weten ze van niks.
Nooit een auto kopen bij van heel!
uit Oosteind op 29-07-2017
2
10
Net mijn auto die ik 8 maanden geleden gekocht had bij van Heel in Nieuwkuijk willen inruilen ..op de brug gezet ....is als wrak ingevoerd in nederland slecht gespoten in de buitenlucht van voren helemaal in elkaar gezeten en met houtje en touwtje inelkaar gezet ....maar wel dehoofdprijs betaald deze dealer had nog nooit zoiets gezien ...koop hier nooit iets zijn oplichters en de reviews zijn nep
uit Veldhoven op 04-07-2017
10
10
Ik ben goed geholpen we hadden de auto gelijk nodig terwijl er maar 2 maanden APK op zat werd afgesproken om er een nieuwe op te laten zetten als wij terug zouden komen, vorige week terug geweest waarop zij de auto hebben APK laten keuren en de airco nog bij laten vullen.. erg blij met mijn Ford fiesta!
uit Vlijmen op 06-09-2016
9
10
Heb zojuist mijn auto opgehaald bij van heel auto's nieuwkuijk
Alles geregeld wat was afgesproken
Dit is al mijn 3e auto die ik daar koop nog nooit iets meegemaakt wat ik nu lees van andere mensen

Je auto verkopen aan van Heel auto's

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Nieuwkruijk? van Heel auto's is een OSW erkende auto opkoper in Nieuwkruijk. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. van Heel auto's zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij van Heel auto's in Nieuwkruijk brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)