van-helden-bandenservice-6ff45f7efc3430b0c220a79838e0cb9d.png

van Helden Bandenservice

OSW erkende auto inkoper in Krimpen aan den IJssel
Autobanden kopen doet u bij Van Helden Bandenservice. Groot assortiment autobanden met alleen de beste merken. Wij leveren autobanden als Michelin, Pirelli, Continental, Bridgestone en Goodyear maar ook vrijwel alle andere merken. Natuurlijk altijd voor scherpe prijzen. In combinatie met onze lage tarieven voor montage heeft u altijd een uitstekende deal. Daarnaast bent u verzekerd van onze hoge kwaliteits montage.

Van Helden Bandenservice is toonaangevend in het leveren en monteren van lichtmetalen velgen. In onze showroom vindt u niet alleen de nieuwste en beste merken lichtmetalen velgen maar ook meer dan 200 gebruikte sets. Direct leverbaar en welke we meteen onder uw auto kunnen monteren. We kunnen ze natuurlijk ook opsturen met onze bezorgservice. U heeft ze dan de volgende werkdag in huis.

Ook voor bandenopslag en bandenwissel bent u bij van Helden Bandenservice aan het juiste adres. Veiligheid staat voorop en daarom is het aan te raden uw banden op het seizoen aan te passen. Wissel dus tijdig en rij het hele jaar veilig. De winter en zomerset worden altijd schoon opgeslagen. Bandenopslag hebben wij in eigen beheer en zijn altijd voor u toegankelijk. Bandenopslag en bandenwissel is er al vanaf €47,50 per seizoen!

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
08:30 - 14:30
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan van Helden Bandenservice

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Krimpen aan den IJssel? van Helden Bandenservice is een OSW erkende auto opkoper in Krimpen aan den IJssel. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. van Helden Bandenservice zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij van Helden Bandenservice in Krimpen aan den IJssel brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)