van-hooff-handelsonderneming-b-v--919121907b15498af9da036a3a56347d.png

Van Hooff Handelsonderneming B.V.

OSW erkende auto inkoper in Elshout
Welkom bij Van Hooff BV, uw specialist voor de in- en verkoop van exclusieve auto's.

Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van modellen van kwaliteitsmerken als Mercedes Benz, Audi, Porsche, Landrover, BMW, Bentley en Maserati, nieuw of jong gebruikt.

Wij bieden een ruim aanbod exclusieve en compleet uitgeruste modellen, zowel nieuw als jong gebruikt, met lage kilometerstanden en tegen concurrerende prijzen. Dat is waar Van Hooff BV voor staat.

Mocht de auto van uw voorkeur er op dit moment niet tussen staan, dan is er altijd de mogelijkheid om ons opdracht te geven om de geschikte auto voor u te vinden.

Bekijk ons complete aanbod en deel onze passie voor mooie exclusieve auto's.

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Van Hooff Handelsonderneming B.V.

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Elshout ? Van Hooff Handelsonderneming B.V. is een OSW erkende auto opkoper in Elshout . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Van Hooff Handelsonderneming B.V. zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Van Hooff Handelsonderneming B.V. in Elshout brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)