van-kampen-motoren-96133b804e64b6950f6ea850412fe3ff.png

Van Kampen Motoren

OSW erkende auto inkoper in Hoogwoud
Bij Van Kampen Motoren in Hoogwoud kunt u terecht voor een collectie aan kwaliteitsmotoren. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van hoog- en topsegment motoren.
Wij hebben geen dure showroom of een aparte verkoopafdeling.
Dagelijks doen wij ons best om tegen de scherpst mogelijke prijs onze motoren aan te kunnen bieden. De motoren staan rijklaar en gepoetst in de opslag, waardoor een proefrit direct mogelijk is.
Dit heeft als gevolg dat wij tegen erg scherpe prijzen onze motoren kunnen aanbieden. Onze motoren zijn zorgvuldig door ons gecontroleerd waardoor kwaliteit en duurzaamheid zijn gewaarborgd. Van een mooie motor word je tenslotte gelukkig.

Wij ruilen graag uw huidige motor in. Bezichtiging of een proefrit kan 7 dagen per week op afspraak. De koffie staat klaar.

Wij hanteren geen afleveringskosten! Op basis van internetmeeneemprijs (geen garantie).

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Van Kampen Motoren

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Hoogwoud? Van Kampen Motoren is een OSW erkende auto opkoper in Hoogwoud. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Van Kampen Motoren zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Van Kampen Motoren in Hoogwoud brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)