van-kooij-autos-525baef2cf799b47b44366969ebed706.png

Van Kooij Auto's

OSW erkende auto inkoper in Veen
Wij informeren u graag over ons bedrijf en over de auto's die momenteel bij ons te koop staan.

Van Kooij auto's is een universeel en veelzijdig bedrijf, gespecialiseerd in in- en verkoop van gebruikte personen- en lichte bedrijfsauto's, waarbij service, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid centraal staan. Bij ons bent u aan het juiste, vertrouwde, adres, waar men zijn klanten kent en aandacht geeft.
De door ons aangeboden auto's zijn veelal afkomstig van de eerste eigenaar en zijn voorzien van onderhoudshistorie, NAP en wagendocumentatie. Om door onze snel wisselende voorraad teleurstellingen te voorkomen, adviseren wij voor uw bezoek aan onze showroom even te bellen. Wij verwelkomen u graag in onze showroom waar u in een informele en ongedwongen sfeer ons totale aanbod kunt bekijken.

Voordelen van van Kooij auto's :

-NAP en historie gecontroleerd.
-Minimaal 3 maanden APK.
-Meeneemprijzen.
-Geen afleverkosten.
-Garantie mogelijk, vraag naar prijs en mogelijkheden.
-Proefrit, inruil en financiering mogelijk.
-Prijzen onderhoudsbeurten en reparatie op aanvraag.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Van Kooij Auto's

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Veen? Van Kooij Auto's is een OSW erkende auto opkoper in Veen. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Van Kooij Auto's zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Van Kooij Auto's in Veen brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)