van-meel-motoren-4390483c24070172dec968d53a351daf.png

Van Meel Motoren

Brieltjenspolder 26 (route)
Made

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
9:00 - 18:00
Woensdag
9:00 - 18:00
Donderdag
9:00 - 18:00
Vrijdag
9:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Over Van Meel Motoren

2001 is het jaar dat aan de Brieltjenspolder ons pand geopend werd. Corné en Jorien van Meel stonden voor een grote uitdaging. Nu terugkijkend is er veel veranderd in alle jaren. Zoekende naar de juiste indeling van de winkel is er ook al een verbouwing gerealiseerd in het pand. Er is nu een verdieping voor de kleding. En nog meer ruimte voor alle motoren.
Inmiddels zijn we uitgegroeid tot Yamaha exclusief dealer met een groot aanbod van de allernieuwste Yamaha motoren, scooters, bromfietsen en ATV's . Occasions zijn er te vinden in alle merken en modellen.

Uiteraard ben je ook voor het onderhouden van je motor, ongeacht merk, aan het goede adres in onze werkplaats. Onze monteurs zijn op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen op motorgebied. Met de grootste zorg voor je motor zorgen we ervoor dat je veilig en vertrouwd de weg op kunt.
Het bekende merk Rev’it! voert bij ons de boventoon op de kledingverdieping, aangevuld met Shoei, Kabuto, Caberg en HJC helmen. Dit alles is ook te bekijken via onze webshop. Het blijft een feit dat de juiste uitleg en service heel belangrijk is voor motorkleding. We staan daarom altijd voor je klaar met het voor jouw passende advies.

Elk jaar hebben we terugkerende evenementen zoals onze “Toer en Voertocht” en de “van Meel Sale”. We streven er naar om steeds er weer iets nieuws van te maken en door de vele positieve reacties gaan we dit nog jaren volhouden! Om goed op de hoogte te blijven over deze evenementen, maar ook van ander nieuws zijn we actief op social media: Facebook en Twitter. Meld je dus aan als je niets wilt missen.

De koffie staat altijd klaar! Tot snel!


Nog geen reviews