van-vugt-motoren-bv-58af979828c973f7a7de16fbd3ce14e9.png

Van Vugt Motoren bv

OSW erkende motor inkoper in Lisserbroek

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 10 van 16 beoordelingen


uit Vijlen op 06-12-2018
10
10
Zeer correcte afhandeling van de verkoop van mijn motor. Een aanbeveling voor anderen.
uit Tilburg op 27-07-2018
10
10
Ik heb mijn Honda CB1000R verkocht aan Van Vugt Motoren. Eigenaar Rik is een eerlijke en oprechte kerel.
Gemaakte afspraken worden nagekomen, kort samengevat TOP !
uit Kortrijk op 23-07-2018
9
10
uit Mortsel op 27-06-2018
10
10
Bedankt voor de vriendelijke en correcte afhandeling. Aanrader.
uit TILBURG op 15-06-2018
9
10
Snel en super geregeld!
uit Faymonville op 22-05-2018
9
10
Snelle en vriendelijke afhandeling.
uit Stekene op 11-05-2018
9
10
Zoals doorgegeven hebben we eventjes moeten wachten op het transport, maar verder is alles correct afgehandeld
uit WILDERVANK op 05-04-2018
9
10
Mijn totale indruk is heel positief en heel correct. de afhandeling van OSW en Van Vught motoren waren heel correct en vriendelijk. Dit is een echte aanrader.
uit Ridderkerk op 13-03-2018
9
10
Netjes en volgens de afspraak.
uit Oosterhout op 02-03-2018
10
10
Goede communicatie, goed bereikbaar en kennis van zaken

Je motor verkopen aan Van Vugt Motoren bv

Wil je, je motor verkopen aan een RDW erkende motor inkoper in Lisserbroek? Van Vugt Motoren bv is een OSW erkende motor opkoper in Lisserbroek. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Van Vugt Motoren bv zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de motor worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de motor ook bij Van Vugt Motoren bv in Lisserbroek brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)