588c11048c0326bc769f43d34c065789de5bd44f.png

Van Vessem Trading

OSW erkende motor inkoper in Gemert
Wij verkopen nieuwe en gebruikte motoronderdelen. Dat doen we vanuit onze vestiging in Gemert én online. Wereldwijd verzenden mogelijk.
Ook hebben we regelmatig motoren en schademotoren, zeer scherp geprijsd!
Neem maar eens een kijkje op de pagina onderdelen. Onze voorraad bestaat uit niet minder dan 10000 onderdelen. Vindt u onverhoopt niet wat u zoekt, laat het ons dan weten. Wij doen onze uiterste best om het betreffende onderdeel te vinden.
De onderdelen kunnen online worden besteld en afgerekend. Ze worden altijd binnen drie werkdagen verzonden. Binnen 24 uur of expresszendingen zijn ook mogelijk. De onderdelen worden verzonden met DPD .
Elk onderdeel is nauwkeurig en vakkundig gecheckt. Bijzonderheden staan altijd vermeld bij het onderdeel.
Wij zijn ook geïnteresseerd in (schade)motoren en onderdelen. Deze kunnen worden aangeboden via het contact- of inkoopformulier.
Van Vessem Trading heeft geen vaste openingstijden. Bezoek is mogelijk op afspraak. Dat kan via e-mail en telefonisch: +31 (0)6 24 23 55 88.

Tot ziens bij Van Vessem Trading!

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je motor verkopen aan Van Vessem Trading

Wil je, je motor verkopen aan een RDW erkende motor inkoper in Gemert? Van Vessem Trading is een OSW erkende motor opkoper in Gemert. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Van Vessem Trading zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de motor worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de motor ook bij Van Vessem Trading in Gemert brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)