venza-exclusive-cars-be2a0e3153a2776a5ecda7d9ca9a616f.png

Venza Exclusive Cars

OSW erkende auto inkoper in Almere-Haven
Wij bij Venza Exclusive Cars zijn autoliefhebbers in hart en nieren. Ons uitgangspunt: Wij werken met auto’s omdat we het zo verschrikkelijk leuk vinden! Ons favoriete product: grote luxe auto’s met pk’s en vermogen! De Uitdaging: Onze klanten door onze professionele manier van werken en een grote dosis enthousiasme tevreden stellen.

Venza Exclusive Cars is inmiddels een gevestigde naam in autobranche in zowel binnen- als buitenland. Onze speurneuzen/freaks zoeken dagelijks de hele automarkt wereldwijd af en hebben korte lijnen met alle major import- en exportkanalen.

Eigenlijk vinden we altijd uw favoriete auto tegen de meest gunstige prijs. Venza Exclusive Cars is één van de grootste importeurs van USA Cars in Nederland. Naast onze vaste merken Buick, Chevrolet, Chrysler, Corvette, Dodge, Ford USA, GMC, Hummer, Infiniti, Jeep en Lincoln importeren wij ook Audi, BMW, Honda, Lexus, Lincoln, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Toyota, Volkswagen en Volvo's uit Europa en Amerika.

Bij Venza Exclusive Cars bent u altijd aan het juiste adres voor de nieuwste Amerikaanse modellen. Zelden ziet u zo'n grote collectie SUV's, MPV's en sportwagens bij elkaar in één showroom. Bij ons staat u als klant centraal. Betrouwbaarheid, kwaliteit en service zijn voor ons een begrip.

Een gevarieerd aanbod van diverse nieuwe en jong gebruikte auto's staan te wachten om door u bezichtigd te worden. Uw eigen auto kunt u bij ons altijd inruilen voor een goede inruilprijs.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:45
Woensdag
09:00 - 17:45
Donderdag
09:00 - 17:45
Vrijdag
09:00 - 17:45
Zaterdag
09:00 - 17:45
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Venza Exclusive Cars

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Almere-Haven? Venza Exclusive Cars is een OSW erkende auto opkoper in Almere-Haven. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Venza Exclusive Cars zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Venza Exclusive Cars in Almere-Haven brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)