victoria-garage--9ddedaf4b284e84eb0f47574b414cb9f.png

Victoria Garage

OSW erkende auto inkoper in Alkmaar
Victoria Garage reeds 62 jaar in bedrijf!

Opgegroeid met techniek en ervaring opgedaan bij diverse smederijen (garages ontstonden vaak uit smederijen) begon de oprichter Harry Goudsblom sr. in de grote schuur bij het ouderlijk huis. Toen nog werkzaam bij de busonderneming NACO sleutelde hij in zijn vrije tijd. Vooral elektra had zijn voorkeur en al gauw was de ‘Vonkenboet’ een begrip en brachten veel garages hun dynamo’s en startmotoren langs voor reparatie.

In 1953 volgde de inschrijving bij de Kamer van Koophandel en vanaf dat moment was Garage Goudsblom een feit.
De Vonkenboet bleek al snel te klein en er werd een geschikte nieuwe ruimte gevonden in het oude ketelhuis van de melkfabriek aan het Groot Nieuwland. Hier ging Goudsblom sr. ook benzine verkopen. De naam Victoria Garage werd een begrip.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Victoria Garage

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Alkmaar? Victoria Garage is een OSW erkende auto opkoper in Alkmaar. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Victoria Garage zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Victoria Garage in Alkmaar brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)