88f6723bc4018370fba57d3a2347afb11858c13e.png

Victory Classic Cars

OSW erkende auto inkoper in
Verkopen, opkopen en consignatie van klassieken auto's
Wil jij uw klassieke auto of oldtimer verkopen, maar je wilt geen zaken doen met vreemden voor de deur, het gebeld worden en kijkers die hem uiteindelijk niet inkopen. Misschien heb je het geluk nog niet gehad als het komt tot het verkopen van uw klassieke auto, Wij als E & R Classics staan bereid u hiermee te helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het kopen verkopen en consignatie van uw klassieke en oldtimer auto's.
Wij zijn altijd opzoek naar coupes en speciaal gebouwde voertuigen tussen 1930 en 1980. Merken waar wij interesse in hebben zijn:
Alfa Romeo, Austin Healey, Bentley, Buick, Cadillac, Fiat, Ford, Jaguar, Mercedes Benz, MG, Porsche, Rolls Royce, Triumph, Volkswagen en Volvo.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Victory Classic Cars

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in ? Victory Classic Cars is een OSW erkende auto opkoper in . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Victory Classic Cars zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Victory Classic Cars in brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)