Vijfeijke Motoren VOF

OSW erkende motor inkoper in Waalre
Wij kopen al meer dan 20 jaar motoren in van top tot schrot. Wilt u op een correcte en snelle manier van uw motorfiets af, zonder bijkomende kosten, verplichtingen, voorwaarden en voor een reële prijs. Dan bent u bij ons op het goede adres.

Van top tot schrot wordt door ons ingekocht. Dus alle soorten motoren, oud en jong, mooi en lelijk , sloop, schade, defect , buitenslapers , lang stil gestaan, etc. Graag alles aanbieden

De motor wordt persoonlijk bij u thuis opgehaald in heel Nederland en België, dit kan zowel op zaterdag als in de avond. Vervolgens krijgt u direct ter plaatse de RDW-vrijwaring zodat u de verzekering kan opzeggen en mogelijk de wegenbelasting terug kan ontvangen. Na betaling nemen we de motor mee en groeten u vriendelijk.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je motor verkopen aan Vijfeijke Motoren VOF

Wil je, je motor verkopen aan een RDW erkende motor inkoper in Waalre? Vijfeijke Motoren VOF is een OSW erkende motor opkoper in Waalre. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Vijfeijke Motoren VOF zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de motor worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de motor ook bij Vijfeijke Motoren VOF in Waalre brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)