vincents-winghouse-f1642e900ce564e6a1a48b38515211f4.png

Vincent's WingHouse

OSW erkende auto inkoper in Ridderkerk
Vincent’s WingHouse is een bedrijf dat gespecialiseerd is in verkoop en onderhoud van de Honda GoldWing. Al sinds 2004 is Vincent’s WingHouse uw GoldWingspecialist in Rotterdam en omstreken. U kunt bij ons terecht voor alles op Goldwing gebied. Met zeer veel ervaring in de Goldwings staan wij garant voor snelle en vakkundige service. U bent natuurlijk ook van harte welkom om alleen een kop koffie te komen drinken.
Onder het genot van de koffie kunt u dan meteen het nieuwe model Goldwing GL1800 bekijken. Wij hebben hem in de showroom staan!
Kom ook eens kijken voor een Trike. Wij zijn exclusief vertegenwoordiger van EML Trike’s voor Nederland.
Vincent’s WingHouse is gelegen op het industrieterrein “Donkersloot-Zuid” aan de Nijverheidsstraat in Ridderkerk. Wij proberen onze klanten zo klantvriendelijk mogelijk te behandelen en denken altijd mee om de juiste oplossing voor uw wensen en/of problemen te bieden.

Via deze website willen we u op de hoogte houden van de laatste vorderingen van Vincent’s WingHouse, voegen wij het actuele aanbod aan (gebruikte) motoren toe, worden de actuele aanbiedingen toegevoegd en vindt u informatie over Vincent’s WingHouse, de openingstijden en adresgegevens.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? Kom dan een keer langs in Ridderkerk!Graag tot ziens,

Vincent van der Have.

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Vincent's WingHouse

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Ridderkerk? Vincent's WingHouse is een OSW erkende auto opkoper in Ridderkerk. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Vincent's WingHouse zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Vincent's WingHouse in Ridderkerk brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)