visaversa-autos--291a8aac934b2a463ebf0479e87be52a.png

Visaversa auto's

OSW erkende auto inkoper in Uithoorn
Visa Versa Auto's zorgt er voor dat alle door haar aangeboden voertuigen tot in de puntjes gecontroleerd in haar showroom staan. Dus met complete onderhoudshistorie, nationale autopas, instructieboekjes, reservesleutels en alle benodigde informatie.

Wij berekenen 350 euro afleveringskosten. Dit bedrag is opgebouwd uit o.a. transport / het tenaamstellen / APK keuren / het poetsen en reinigen / het uploaden op diverse sites / en de afleveringsbeurt ( vloeistoffen en filters controleren c.q. vervangen ). Tevens is dit bedrag inclusief 21% btw.

Voor nog meer zekerheid bieden wij nu ook 6 of 12 maanden volledige garantie op onze auto's (bij uw plaatselijke dealer).

Een marginaal winstoogmerk, een maximaal servicebeleid, een hoge mate van eerlijkheid en 22 jaar ervaring; dat is wat u krijgt bij VisaVersa auto's.

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Op afspraak

Je auto verkopen aan Visaversa auto's

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Uithoorn? Visaversa auto's is een OSW erkende auto opkoper in Uithoorn. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Visaversa auto's zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Visaversa auto's in Uithoorn brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)