vw-carcentre-bv-6b03281e955f443688440c4d4b079a58.png

GolfParts

OSW erkende auto inkoper in Stolwijk

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 3 van 3 beoordelingen


uit Reeuwijk op 26-11-2016
8
10
Al 2x naar tevredenheid een auto gekocht voor een scherpe prijs, en achteraf goede service. Het motto bij deze garage is: Het moet goed zijn, en de klant tevreden. De klanten die achteraf commentaar hebben, zijn zeker niet terug gegaan als er iets was. Anders waren ze zeker geholpen. Jammer dat mensen elkaar zomaar afbranden of internet.
Ik kan u dit bedrijf zeker aanrader.
uit Tilburg op 08-11-2016
1
10
Auto gekocht, Skoda Fabia Combi. Achteraf blijkt de auto niet in orde te zijn en extra hoge kosten te hebben. Schandalig!
tijdens verkoop meerdere keren gevraagd of de auto in goede staat is.

uit Den Haag op 17-10-2016
10
10
Ik ben zeer tevreden over de service van dit bedrijf! Ik heb vorige maand een goede VW Golf fsi gekocht en ik zou hier in de toekomst weer een auto kopen. Ik ben vriendelijk geholpen en de service ook achteraf is zeer goed!! Mijn complimenten!!

Je auto verkopen aan GolfParts

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Stolwijk? GolfParts is een OSW erkende auto opkoper in Stolwijk. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. GolfParts zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij GolfParts in Stolwijk brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)