westri-ede-bv-12fc379b9de3fa6fe789dfc357a781b2.png

Westri Ede BV

OSW erkende auto inkoper in Bennekom

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 8 van 8 beoordelingen


uit Ijsselstein op 28-08-2017
8
10
Wesley bedankt voor het oplossen van de emissiestoring van mijn peugeot. Fijn dat je mij hebt geholpen. Je zegt als er uets is bel me. Tot nog toe maak je het volledig waar.
uit Vroomshoop op 10-08-2017
10
10
Vorige week een BMW 316i gekocht voor een goede prijs. De auto is netjes afgeleverd met een nieuwe Apk en rijd echt heerlijk. Goede service en lekkere koffie.
Westri heel erg bedankt 👍
uit Uden op 03-05-2017
8
10
Een half jaar geleden hier een mooie Bmw 5-serie gekocht voor een scherpe prijs, auto werd destijds keurig netjes afgeleverd, nu voor APK weggebracht en kan weer een jaar rijden! Super bedankt Westri
uit Aedoorn op 04-04-2017
10
10
Fijn bedrijf! Bij aankomst gelijk netjes geholpen door Wesly auto was precies zoals omschreven en geen verborgen verbreken te voorschrijf gekomen bij de aankoopkeuring. En het hulpje Tristan had de auto keurig gepoetst.

Echt een aanrader voor mensen die opzoek zijn naar een goed en betrouwbaar adres voor een betaalbare auto.
uit Utrecht op 24-03-2017
1
10
Auto gekocht, binnen 1 week diverse problemen aan de auto. Ondanks de toezegging van Wesley dat de auto 100% in orde was en er bij problemen altijd naar een passende oplossing wordt gezocht. Geeft meneer niet thuis!
Zeer slechte afterservice, beter te bestempelen als oplichter. Mijn advies; Koop hier geen auto ookal lijkt het zo mooi. In veel gevallen: te mooi om waar te zijn.
uit Wageningen op 06-12-2016
1
10
Vorig jaar een auto gekocht, de eersts dag al terug geweest met een klacht, moest de reparatie betalen. Daarna alleen maar elende gehad.
De tellerstand bleek niet correct te zijn.
Na een paar maanden de auto maar tegen een betere auto ingeruild uiteraard ergens anders, hier koop ik geen auto meer en raad andere mensen dit bedrijf ook zeker niet aan!
uit Veenendaal op 25-11-2016
10
10
Vorig jaar een mooi autotje gekocht bij Autobedrijf westri
dit jaar ging hij zo door de keuring heen

top bedrijf met leuk personeel!

thanks westri autos
uit Arnhem op 24-11-2016
2
10
Niks kopen hier, auto gekocht. Advertentie stond goed enz. En na thuiskomst mankeert er van alles aan. En dan kan je hem daar laten maken voor nog meer geld Oplichters

Je auto verkopen aan Westri Ede BV

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Bennekom? Westri Ede BV is een OSW erkende auto opkoper in Bennekom. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Westri Ede BV zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Westri Ede BV in Bennekom brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)