westri-ede-bv-12fc379b9de3fa6fe789dfc357a781b2.png

Westri Ede BV

Molenstraat 51 (route)
Bennekom

Klantwaarderingen

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 14:00
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 10 van 10 beoordelingen


Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Mei 2019. Op de site van Westri Ede werd een hele mooi Klassieke Rover 3500 uit 1969 aangeboden. Vanwege lichamelijke klachten was ik niet in staat de auto persoonlijk te beoordelen en heb dit in overleg met Wesley laten doen door een "Rover-expert". De brug stond tot onze beschikking en alle medewerking werd verleend. Na de keuring zijn we gaan onderhandelen en is de auto door mij gekocht. In juni was financieel alles rond en is de Rover keurig afgeleverd op het door mij opgegeven adres. Hier zag ik de auto dus voor het eerst "in levende lijve" wat een plaatje. Nogmaals dank mannen!


van Vondel uit Haarlem
9 maandag 29 juli 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

In november 2018 een Skoda Yeti gekocht bij Westri Bennekom. Zag er erg mooi uit voor z'n leeftijd en de koop was snel gesloten. Binnen een maand bleken er behoorlijk wat motorproblemen te zijn en moest er voor een behoorlijk bedrag een aantal reparaties verricht worden. Ook voor Westri waren deze problemen niet te voorzien, maar we zijn er samen toch goed uitgekomen. Dit mede namens de monteur Gerard uit Veenendaal. Zijn nu tevreden Yetirijders en hopelijk voor Westri is dit hoofdpijndossier gesloten. Bedankt


van Iersel uit Wijchen
8 maandag 01 juli 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Wesley bedankt voor het oplossen van de emissiestoring van mijn peugeot. Fijn dat je mij hebt geholpen. Je zegt als er uets is bel me. Tot nog toe maak je het volledig waar.


De Vries uit Ijsselstein
8 maandag 28 augustus 2017
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Vorige week een BMW 316i gekocht voor een goede prijs. De auto is netjes afgeleverd met een nieuwe Apk en rijd echt heerlijk. Goede service en lekkere koffie. Westri heel erg bedankt 👍


V uit Vroomshoop
10 donderdag 10 augustus 2017
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Een half jaar geleden hier een mooie Bmw 5-serie gekocht voor een scherpe prijs, auto werd destijds keurig netjes afgeleverd, nu voor APK weggebracht en kan weer een jaar rijden! Super bedankt Westri


Van hekken uit Uden
8 woensdag 03 mei 2017
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Fijn bedrijf! Bij aankomst gelijk netjes geholpen door Wesly auto was precies zoals omschreven en geen verborgen verbreken te voorschrijf gekomen bij de aankoopkeuring. En het hulpje Tristan had de auto keurig gepoetst. Echt een aanrader voor mensen die opzoek zijn naar een goed en betrouwbaar adres voor een betaalbare auto.


Van Oranje uit Aedoorn
10 dinsdag 04 april 2017
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Auto gekocht, binnen 1 week diverse problemen aan de auto. Ondanks de toezegging van Wesley dat de auto 100% in orde was en er bij problemen altijd naar een passende oplossing wordt gezocht. Geeft meneer niet thuis! Zeer slechte afterservice, beter te bestempelen als oplichter. Mijn advies; Koop hier geen auto ookal lijkt het zo mooi. In veel gevallen: te mooi om waar te zijn.


Fritssen uit Utrecht
1 vrijdag 24 maart 2017
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Vorig jaar een auto gekocht, de eersts dag al terug geweest met een klacht, moest de reparatie betalen. Daarna alleen maar elende gehad. De tellerstand bleek niet correct te zijn. Na een paar maanden de auto maar tegen een betere auto ingeruild uiteraard ergens anders, hier koop ik geen auto meer en raad andere mensen dit bedrijf ook zeker niet aan!


Vreven uit Wageningen
1 dinsdag 06 december 2016
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Vorig jaar een mooi autotje gekocht bij Autobedrijf westri dit jaar ging hij zo door de keuring heen top bedrijf met leuk personeel! thanks westri autos


roseboom uit Veenendaal
10 vrijdag 25 november 2016
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Niks kopen hier, auto gekocht. Advertentie stond goed enz. En na thuiskomst mankeert er van alles aan. En dan kan je hem daar laten maken voor nog meer geld Oplichters


Geutjes uit Arnhem
2 donderdag 24 november 2016