willem-peddemors-autos-d241f0a405790b95f074b8d066b45659.jpg

Willem Peddemors Autos

OSW erkende auto inkoper in Huissen
Ons bedrijf is op 15 oktober 1992 opgericht, waarmee wij van onze hobby ons werk maakten. Wij zijn een allround auto- en bandenbedrijf, en hebben ons gespecialiseerd in de Zweedse merken Saab en Volvo.

Een goed en persoonlijk contact met onze klanten vinden wij erg belangrijk. Samen met onze enthousiaste medewerkers doen wij onze uiterste best voor U! Kernwoorden zijn servicegericht werken en zaken doen in eerlijkheid en openheid.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij vele problemen direct herkennen en tevens herstellen. Een groot voordeel voor U als klant is dat wij een grote voorraad goede gebruikte onderdelen hebben. Wat te denken van bijvoorbeeld een dure computer of elektronische onderdelen; prijstechnisch is dit zeer interessant voor U! Maar wij leveren uiteraard ook nieuwe onderdelen.
Wij werken uitsluitend met originele onderdelen en/of gelijke merk-specifieke onderdelen.

Tevens bieden wij een gevarieerd en betaalbaar scala aan gebruikte Saab en Volvo's aan. Door onze ervaring en strenge selectiecriteria, weten wij goed wat wij verkopen. Wij gaan voor een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs, inclusief afleveringsbeurt, Nationale Auto Pas en nieuwe APK!!

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
07.45 - 17.00
Woensdag
07.45 - 17.00
Donderdag
07.45 - 17.00
Vrijdag
07.45 - 17.00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Willem Peddemors Autos

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Huissen? Willem Peddemors Autos is een OSW erkende auto opkoper in Huissen. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Willem Peddemors Autos zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Willem Peddemors Autos in Huissen brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)