winters-auto-valkenswaard-428030d81c3b108369463e7e230b8c56.png

Winters Auto Valkenswaard

OSW erkende auto inkoper in Valkenswaard
Autobedrijf Winters kan met gepaste trots vertellen dat zij, dankzij de inzet van een gemotiveerd team, permanent de verkoopdoelstellingen van de drie dealermerken behaald en zelfs overtreft. Dit niet alleen op gebied van sales en het verkoopvolume, maar ook op gebied van kwaliteit en klanttevredenheid welke doorlopend gemeten wordt. Bij Kia zelfs streng beoordeeld en beloond. Omdat wij hiermee jaarlijks onze doelen halen en ook onze beloning hiervoor verdienen hebben wij gelukkig een gezond bedrijf met een goed rendement.

Meer klanten met een iets bescheidenere marge levert u en ons daardoor uiteindelijk een win-win situatie op. hiervoor zijn wij al onze trouwe klanten dankbaar voor, hopelijk ook u!

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:15
Dinsdag
08:00 - 18:15
Woensdag
08:00 - 18:15
Donderdag
08:00 - 18:15
Vrijdag
08:00 - 20:00
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Winters Auto Valkenswaard

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Valkenswaard ? Winters Auto Valkenswaard is een OSW erkende auto opkoper in Valkenswaard . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Winters Auto Valkenswaard zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Winters Auto Valkenswaard in Valkenswaard brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)