wolf-caravans-harderwijk-2cc40ee5c5c1d6bd10b7bf26c19c75c5.jpg

Wolf Caravans Harderwijk

Zuiderbreedte 23 (route)
Harderwijk

Klantwaarderingen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17.00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 10 van 26 beoordelingen


Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Eerlijk en vlotte omgang tegenover ons


De Breucker uit Beveren Waas
9 woensdag 16 oktober 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Werkt correct komt afspraken na


Op den Camp uit Stein
10 donderdag 11 juli 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Onze caravan werd opgehaald door de heer F. Wolf. Eerlijk en net bod gekregen, afspraak werd netjes en correct nagekomen. Prettig zakendoen , verdiend een dikke pluim.


Van den Bergh uit Essen
10 zaterdag 01 juni 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Zeer vriendelijk en snel afgehandeld


van steen uit Kontich België
9 woensdag 15 mei 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Een heel correcte manier van afhandelen én een erg klantvriendelijke houding. Een aan te bevelen bedrijf!


Cornelis uit Haacht (Belgiê)
10 donderdag 25 april 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Een super vlotte afhandeling bij de verkoop van mijn caravan. Heel vriendelijk. Werd bij mij in Belgie opgehaald.top.


Grantcharoff uit Broechem
10 dinsdag 19 maart 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Correcte en betrouwbare behandeling en een eerlijke prijs voor de Caravan.


Kamerbeek uit Zevenaar
9 dinsdag 01 mei 2018
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Via OSW hebben wij onze Hobby 440 SF verkocht aan Wolf caravans in Harderwijk, dit was een prettige ervaring, op zondagavond de caravan op internet geplaatst maandagmorgen een schitterend bod gehad van Wolf caravans sneller en beter kan het niet, wij hebben onze caravan leeg gehaald en zaterdags naar Wolf caravans in Harderwijk gereden, terwijl wij een heerlijk kopje koffie konden nuttigen werd onze caravan geïnspecteerd en in orde bevonden het gebodene bod stond direct op onze rekening met vrijwaringsbewijs, voortaan doen wij onze vakantie zaken bij Wolf in Harderwijk, ca. één uur later reden wij zeer tevreden huiswaarts. onze bevinding was, Wolf caravans is een mooi bedrijf met hele fijne mensen en een perfecte service.


van den Bergh uit Utrecht
9 zaterdag 24 maart 2018
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Juiste en snelle afhandeling


Bos uit Hengelo
10 donderdag 15 februari 2018
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Wolf Caravans is een prima bedrijf, zij doen precies wat zij met jou afspreken, en mocht je toch nog met een aantal vraagtekens zitten dan ben je die meteen kwijt als je met Dhr. Frank Wolfs gesproken hebt. in een paar woorden omschreven "een prima bedrijf".


Timmermans uit TILBURG
9 woensdag 17 januari 2018