autobedrijf-woolderink-9f88cb28ca4b49d29543753caeebe8dd.jpg

Autobedrijf Woolderink

OSW erkende auto inkoper in Bornerbroek
Autobedrijf Woolderink in Bornerbroek is een autobedrijf gespecialiseerd in verkoop en financiering van zowel nieuwe als gebruikte automobielen.
Autobedrijf Woolderink is al 30 jaar gevestigd in Bornerbroek. We zijn in 1980 begonnen in het centrum van Bornerbroek. Hier hadden we een werkplaats, showroom en een tankstation met ruime shop.
In 1995 zijn we uitgeweken naar de rand van het dorp. Ook hier hebben we een goed geoutilleerde werkplaats, ruime showroom, tankstation met BP brandstoffen, ruime shop en zijn we begonnen met tweedehands onderdelen van auto’s.
Wij bieden u ook een totaal onderhoud aan alle merken auto's en zijn een BOVAG-erkend en geselecteerd bedrijf met een goed geoutilleerde werkplaats en vakkundige monteurs.

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Op afspraak

Je auto verkopen aan Autobedrijf Woolderink

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Bornerbroek? Autobedrijf Woolderink is een OSW erkende auto opkoper in Bornerbroek. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf Woolderink zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf Woolderink in Bornerbroek brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)